Ga naar de inhoud

Over ons tuiniersbedrijf in Hoogeveen

Met uw wensen voor ogen maken wij van uw tuin een waar paradijs. Kleurrijk, geurrijk en helemaal eigen. Al ruim veertig jaar legt hoveniersbedrijf Millefleurs tuinen aan in en rondom Hoogeveen. Tuinen van hoogwaardige kwaliteit bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

Het is een echt familie bedrijf, gerund door de gebroeders Henk en Hillebrand Jansma. Zij hebben het overgenomen van hun vader, de oprichter van Millefleurs. Met onze eigen tuinontwerpen en ons team van vakbekwame hoveniers kunnen wij zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin verzorgen.

 

Tegenwoordig wordt een tuin steeds meer als een verlengstuk van onze woning gezien. Als het even kan gaan de deuren open en gaan we naar buiten. We willen genieten van de rust van de tuin na bijvoorbeeld een drukke dag op het werk.

Kwaliteitsgarantie

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen wat betreft inrichting en gebruik van de tuin. De één wil lekker kunnen ravotten met de kinderen, terwijl de ander graag met familie en/of vrienden geniet van een lekkere barbecue in de tuin. Als een vakbekwaam hovenier met jarenlange ervaring zijn wij trots op de tuinen die we ontwerpen en aanleggen.

 

We hebben dan ook al veel tuinen naar tevredenheid van de klant ontworpen en aangelegd. Zowel particulieren als bedrijven behoren tot dit klantenbestand. Beide weten dat als Hoveniersbedrijf Millefleurs het doet, het goed en gedegen gebeurt. Met onze absolute kwaliteitsgarantie.

home-img-2

Uw ideale tuin

Om vanuit de wensen en eisen van de klant te werken, weten wij ons te onderscheiden in diversiteit en flexibiliteit. Wij kijken naar de mogelijkheden en passen hier uw wensen op aan. Mocht u echter geen duidelijk idee hebben van wat u met uw tuin zou willen doen, dan kunnen onze tuinarchitecten met u om de tafel gaan zitten en zodoende tot een passend ontwerp komen.

 

Wilt u meer weten over Hoveniersbedrijf Millefleurs, de professionele hovenier uit Hoogeveen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze behulpzame en vriendelijke medewerkers staat u graag te woord.

home-img-1