Ga naar de inhoud

Alles over tuinen in de regio Hoogeveen

Hoveniersbedrijf Millefleurs uit Hoogeveen is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, restylenen onderhouden van verschillende soorten tuinen. Bent u benieuwd wat hoveniersbedrijf Millefleurs voor u kan betekenen? Lees dan meer over onze verschillende diensten op deze pagina.

Tuin aanleg

Wij weten precies hoe een perfecte tuin aangelegd moet worden en nemen deze tijdrovende en arbeidsintensieve taak graag voor u uit handen. Laat u uw tuin aanleggen door hoveniersbedrijf Millefleurs, dan weet u zeker dat het eindresultaat van de tuin aanleg helemaal aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

gallerij-img-7

Tuin renovatie

Heeft u langere tijd geen aandacht kunnen besteden aan uw tuin, bijvoorbeeld door drukte op het werk, een verbouwing in huis of door een langdurige vakantie in het buitenland? Dan kunt u ons raadplegen voor het renoveren van uw tuin. Bij een tuin renovatie wordt uw tuin helemaal onder handen genomen, zodat de buitenruimte aan het einde van de rit weer op en top straalt.

home-img-3

Tuin onderhoud

Heeft u al de perfecte tuin en wilt u dat deze tuin helemaal perfect blijft? Huur ons dan in voor het tuin onderhoud van uw buitenruimte. Wij maaien uw gazon, verzorgen uw bloemen en planten, snoeien uw bomen en verzorgen uw bestrating. Regelmatig last van onkruid? Dan heeft u hier gegarandeerd geen last meer van als u ons inhuurt voor uw tuin onderhoud, want wij weten precies hoe wij onkruid moeten bestrijden.

gallerij-img-1

Hoveniersbedrijf in Hoogeveen

Hoveniersbedrijf Millefleurs biedt bovenstaande tuin service aan in Hoogeveen en de omgeving van Hoogeveen. Woont u in deze regio en wilt u gebruik maken van onze professionele tuin service? Neem dan contact met ons op en we maken direct een afspraak. Meer weten? Neem dan ook zeker contact met ons op, zodat we uw vragen stuk voor stuk kunnen beantwoorden.

home-img-4

Gaan wij ook voor
u aan de slag?